Hulp op afstand

Welkom bij hulp op afstand van Cumidor Solutions. Het gebeurt vaak dat een computer of website niet werkt. Of dat u iets aan het doen bent wat niet helemaal lukt. Dan kan de dienst “hulp op afstand” van Cumidor Solutions, indien u beschikt over een werkende internetverbinding, u op afstand helpen. Terwijl u één van onze medewerkers aan de telefoon heeft, krijgt u instructies hoe u ons tijdelijk op een veilige manier toegang geeft om uw pc over te nemen. Hierna kunt u de medewerker uw computerprobleem tonen, waarna deze het probleem voor u probeert op te lossen en de benodigde toelichting zal geven.

Hulp op afstand is uitermate geschikt voor vrijwel alle softwarematige computerproblemen zoals:

– Virussen en andere malware verwijderen
– E-mail configureren
– Uw systeem opschonen
– Installatie en verwijderen van programma’s
– Windows en andere programma’s op fouten controleren
– Softwarematige controle van de status van uw hardware

Omdat steeds meer mensen een website hebben, kunt u bij ons ook ondersteuning krijgen voor uw WordPress website. Wij kunnen u helpen met de technische kant van uw website:

– DirectAdmin problemen
– Instellen van automatische back-up in DirectAdmin
– Problemen met WordPress plug-ins
– WordPress installatie
– Korte uitleg over WordPress

Ook is het mogelijk om Cumidor Solutions uw website te laten hosten via de website Point Hosting, dan zorgen wij ook voor de back-ups en updates van uw WordPress installatie en plug-ins. Wij nemen uw pc over met AnyDesk. Mocht u dit programma zelf kunnen installeren, dan vragen wij u dit te doen. Mocht u dit niet kunnen, dan helpt één van onze medewerkers u hiermee.

Het doel van “hulp op afstand” is om u als particulier en kleine ondernemers te ontzorgen wat betreft uw pc en WordPress website. Wij berekenen hier een prijs voor van € 12,75 euro (inclusief BTW) per kwartier.